Ochrana osobních údajů

Společnost SPECTRA spol. s r.o. s identifikačním číslem 15546608 a se sídlem na adrese Zlínská 1152, 763 12 Vizovice je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 948 od 18. 4. 1991.

Děkujeme vám za návštěvu, velmi nás těší váš zájem. Naším cílem je, abyste se při návštěvě cítili bezpečně, a proto věnujeme zvýšenou pozornost ochraně vašeho soukromí při zpracování osobních údajů, která je pro nás důležitou součástí obchodních vztahů a pracovních procesů.

Zásady ochrany osobních údajů upravují veškeré vztahy, do nichž společnost vstupuje s fyzickými osobami v souvislosti s jejich užíváním internetových stránek SPECTRAchemie.cz a používáním veškeré elektronické a obchodní komunikace.

Právo na informace

Na požádání vám dle aktuálních možností obratem a písemně oznámíme, zda a jaké osobní údaje máme o vás zaznamenané. Máte-li otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, nebo pokud by i přes naší snahu o správnost a aktuálnost údajů byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravíme. Žádost o informacezměnu údajů, podnět či stížnost, můžete zaslat pomocí kontaktního formuláře.

Zásady ochrany osobních údajů

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy, zpracováváme z pozice správce a zpracovatele osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Registrace u Úřadu pro ochranu osobních údajů proběhla dne 5. 9. 2014 pod číslem 00054366.

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Při návštěvě se standardním způsobem zaznamená Vaše IP adresa, která vám byla přidělena poskytovatelem internetových služeb, stránka, ze které jste se dostali na náš web, stránky, které na našem webu navštívíte, a také datumdélka návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když nám je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registračního formuláře.

Bezpečnost

Přijímáme taková technická, organizačníbezpečnostní opatření, která mají za cíl chránit vedené osobní údaje proti manipulaci, ztrátě, zničenízásahu nepovolaných osob. S vývojem technologií se naše bezpečnostní opatření neustále zlepšují.

Použití a postoupení osobních údajů

Používáme vaše osobní údaje pro technickou správu stránek, zákaznickou administrativu a marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný. Osobní údaje nejsou poskytovány třetím stranám a jejich postoupení veřejným orgánům státní správy či orgánům činným v trestním řízení následuje jen v rámci závazných právních předpisů.

Možnost odhlášení

Používáme vaše osobní údaje k tomu, abychom vás mohli informovat o produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně, tedy získat zpětnou vazbu. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud s tím nesouhlasíte, můžete nám to kdykoliv oznámit, abychom mohli údaje podle vašeho přání zablokovat. V případě e-mailové komunikace můžete své přání kdykoliv vyjádřit s pomocí odkazu uvedeného v patičce každého e-mailu.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zavazujeme se plně respektovat důvěrný charakter vašich osobních údajů, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Vaše osobní údaje jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Vyplněním formuláře souhlasíte s zařazením všech vámi vyplněných osobních údajů do databáze a s jejich následným zpracováním pro marketingové účelyobchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a to na dobu do odvolání souhlasu. Zároveň udělujete souhlas s tím, abychom vám zasílali informace o nabídkách našich obchodních partnerů.